Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Tento srnčí chrbát sa podáva ku mäsku na šťave,alebo samostatne , so zeleninou...
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút na 220 °C |
Postup
- Uvarené zemiaky v šupke pretlačime a dáme do nich...
- ..popísane ingrediencie olej,soľ,korenie ,vajíčka,hrášok z konzervy,trošku kápie...premiešame..
- do formy na srnčí chrbát dáme fóliu na pečenie a na spodok poukladáme nejaký vzorček,ako by sme chceli,aby vyzeral vrch srnčieho chrbáta,ja som povykrajovala z kápie a doplnila hráškom a pomali som dala lyžicou zemiaky,tak do polovice formy..
- potom vajíčka uvarené na tvrdo , očistené povtláčame do zemiakov a zakryjeme , zvyškom zemiakov..
- a dáme upiecť do ružova..220 st,30min...
- upečený vyklopíme a stoahneme fóliu a vzorček je tam,,
- podávame samostatne,alebo,ako je hlavná fotka s mäskom na šťave...