Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku
Hellmann´s
, 2. decembra 2009
, 2. decembra 2009

Foto: Hellmann´s
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 1 ks |
|
| 250 g |
|
| 4 listy |
|
| 5 listov |
|
| 60 g |
|
|
|
|
| Cesnakové krutóny: | |
| 3 plátky |
|
| 3 PL |
|
| 1 strúčik |
|
| Dressing: | |
| 2 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL |
|
| 15 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabatty nakrájame na kocky.
- 2
Na panvici rozohrejeme olivový olej s prelisovaným cesnakom, pridáme ciabattu a opečieme do zlatista. Opečenú ciabatu položíme na papierový obrúsok a zbavíme prebytočného tuku.
- 3
Suroviny na dressing šľaháme asi 2 minúty elektrickým šľahačom. Pred podávaním nalejeme hotový dressing na zmes zeleniny a posypeme cesnakovými krutónmi a hoblinkami parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu