Fajnový.
30
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| 4 ks celé |
|
| 300 g |
|
| 400 g varené |
|
| 400 g |
|
| 150 g |
|
| 1 ks |
|
| 1 čl |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chutí |
|
| podľa potreby |
|
| za hrsť |
|
Postup
-
1
Vajcia s vanilkovým a kr.cukrom vyšľaháme,
-
2
pridáme zemiaky,
-
3
múku zmiešame s kypriacim práškom a škoricou,
-
4
pridáme k vyšľahaným vajciam a zamiešame.
-
5
Pridáme orechy a hrozienka,zamiešame a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech./25x30/ Necháme upiecť .
-
6
Ja som použila domáci čerešňový lekvár,ktorý som zriedila s rumom.
-
7
tento zriedený lekvár treba hned po upečení natrieť na horúsi koláč.
-
8
Takto necháme vychladnúť.
-
9
Vychladnúty ozdobíme čokoládovou polevou.









Diskusia k receptu