Zemiakovo-cibuľový šalát s marinádou k rezňom fotorecept
Foto: olinecka
Tak tento šalát robím často, je obľúbeným s rezňami. Nie je náročný na čas a zvládne to aj začiatočník.
15 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke, po uvarení scedíme a necháme vychladnúť.
-
2
Ošúpeme zemiaky a pretlačíme cez dierkované koliesko do misy. Medzitým si uvaríme marinádu: vodu, cukor a ocot prevaríme a necháme vychladnúť.
-
3
K zemiakom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti, trocha oleja (4 - 5 PL) a nakoniec prelejeme marinádou. Dame do chladničky. Upečieme si mäso a môžme podávať.
-
4
Je to vynikajúci šalát prajem všetkým dobrú chuť. Samozrejme bola by som zabudla na polievku. Kuracia polievka s mäsom.
Super teším sa dúfam že chutil.