Zemiakovo-cesnaková nátierka

elysa - fotkaelysa, 7. júna 2013
Zemiakovo-cesnaková nátierka
Foto: elysa

Rýchla a chutná, najradšej ju máme počas studenších dní...

15 minút
príprava

Suroviny

3 ks
150 g
200 g
5 strúčikov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť. Vychladnuté ošúpeme, na jemno postrúhame, pridáme strúhaný syr, majonézu, pretlačený cesnak, soľ a čierne korenie podľa chuti.

    Zemiakovo-cesnaková nátierka - obrázok 1
  2. 2

    Všetko spolu dobre zmiešame a necháme odležať v chladničke.

    Zemiakovo-cesnaková nátierka - obrázok 2
  3. 3

    Nátierka je dobrá na čerstvom chlebe aj topinkách.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: