Foto: michsamant
Ďakujeme pekne za fotku od používateľky Varechy @michsamant!
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť so soľou, až kým sú úplne mäkké. Ešte horúce zemiaky scedíme a roztlačíme ich. Za stáleho miešania do nich vmiešame teplé mlieko.
- 2
Podľa potreby pridáme ešte trochu soli, pažítku, maslo a roztierateľný syr. Ešte horúce to celé ušľaháme, ak sa nám zdá kaša hustejšia, pridáme ešte teplé mlieko a znova ušľaháme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu