Ďalší z mojich diétnych, ľahkých recepisov vyhovujúcich racionálnemu, zdravému stravovaniu. Nezaťažuje tráviaci trakt nasýtenými lipidmi, dodá sacharidy vo forme škrobu pomalšie sa štiepajúceho a Zobraziť celý popisĎalší z mojich diétnych, ľahkých recepisov vyhovujúcich racionálnemu, zdravému stravovaniu. Nezaťažuje tráviaci trakt nasýtenými lipidmi, dodá sacharidy vo forme škrobu pomalšie sa štiepajúceho a teda nenúti žľazy s vnútornou sekréciou na náhlu a nadmernú produkciu inzulínu, poskytuje minerály, živé enzými, antioxidanty. A v konečnom dôsledku má príjemnú, "jediteľnú" chuť.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, pokrájame na menšie kúsky, podobne zeler a kapustu.
- 2
Uvaríme domäkka.
- 3
Vodu zlejeme a rozmixujeme všetko spolu s maslom a soľou.
- 4
Z mlieka, pokrájaného syra a rozotretého cesnaku vymiešame na ohni krémovú pastu a polejeme ňou kašu.
- 5
Nakoniec posypeme nasekanou žeruchou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu