Foto: tweety12
Chutne a nenarocne.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Zemiak si poriadne umyjem, nakrojim do polky a osolim (kto chce moze pokvapkat olejom pred zabalenim)
-
2
Zabalim :-)
-
3
Dam upiect do rury.Dlzka zalezi od velkosti zemiaku. Ja davam na 180st. 20minut ale preventivne sledujem.
-
4
Z alobalu prelozim na tanier,do zemiaku vidlickou vtlacim trochu masla.Ja zvyknem davat solene.
-
5
Na vrch zemiaku dam fazulu,kukuricu a tuniaka zmiesaneho s majonezou. (moze sa dat aj opecena slaninka,ale kto ma aj ine napady a chute moze samozrejme dolozit :-)
-
6
A na zaver celej tej fantazie dam platkovy syr. Ja mam rada mozarellu ale ani chutiam sa medze nekladu takze... a dam do rury aby sa syr roztopil.Ja uz ruru nezapinam je dost tepla este z pecenia zemiakov :-) ak nie tak pouzijem rychlu a spolahlivu mikrovlnku ale len na chvilocku. Zelam DOBRU CHUT
A by si sa cudoval kolko konzerv pouzivaju v restauraciach... Prajem pekny den :-)
1. Konzervy doma naozaj nepoužívam a nemám, dokonca za nimi ani nesmútim.
2. Na rodnú zem ani rodný jazyk sa podľa mňa nezabúda ani po 100, nieto ešte po 10 rokoch.
3. Oprava v redakcii to asi pochopila tak, že vidlička je jednoducho tvrdé náčinie :-)
2- Na rodny jazyk sa zabuda velmi rychlo aj teraz ked som bol v Blave mal som vypisat formular nastastie som mal okuliare vo vrecku tak som sa vyhovoril ze nevidim...
Inac jacket potatoes je velmi popularny fast food ako pise
@sovka 62, aky si vyberie topping je tvoj choice , maju ich hromadu aj ked ja kukuricu nemusim. Cheers
Ty si smiešna OZDOBA varechy...
môj komentár ohľadom @evanaa je relevantný, pretože jej komentáre sa nedajú čítať a zbytočne rýpe.