Zelerový šalát

Zelerovo-ananásový šalát (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Tento šalát je rýchly na pripravu a hodí sa na rôzne príležitosti.

15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Prípravíme si suroviny na šalát.
  2. Do väčšej misy pokrájame na rezančeky pór asi 10 cm bielej časti. Na menšie kocky pokrajáme ananás, ktorý si najprv scedíme. Postupne pridáme kukuricu, zeler, z ktorého scedíme nálev.
  3. Pridáme 4-5 PL kyslej smotany, 4-5 PL tatárskej omáčky. Všetko dobré premiešame misu zakryjeme alobalom, fóliou, vložíme do chladničky odstáť. Blíži sa Veľká noc a tak ku klobáske, šunke fajnota. Dobrú chuť.
  4. A ešte niečo sladké. Tiramisu rezy.