Šalát s kozím syrom
Šalát s kozím syrom

Zelený šalát s opečeným kozím syrom fotorecept

kucharka - bez fotkykucharka, 28. júna 2017
Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept)
Foto: kucharka

Jednoduchý, rýchly a chutný. To pravé na tieto horúce dni.

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

 miešané zelené listy
 farebná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si tanier so šalátom zo zelených listov, na kúsky nakrájanej papriky ( červenej, zelenej alebo žltej ), uhorky a čiernych olív. Pokvapkáme olivovým olejom, balzamikovým octom a posolíme. Samozrejme, šalát si môžete urobiť podľa svojej chuti.. :-)))

    Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nachystáme si na kolieska nakrájaný kozí syr. Mal by to byť syr so "šupkou", keď nie po celom aspoň po okraji, aby sa pri opečení nerozpadol.

    Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na troške olivového oleja ho opečieme z oboch strán.

    Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Môžeme podávať. Na hlavnej fotke je syr so šupkou po celom, na poslednej so šupkou iba po okraji... na porovnanie.

    Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre