Zeleninový šalát
Zeleninový šalát

Zeleninový šalát s feta syrom

Rastislav Krampl
hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku, 25. apríla 2021
Zeleninový šalát s feta syrom
Foto: Kerstin Reiger
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1/2 hlávky (alebo rímsky)
2 ks
8 ks
100 g
2 PL
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uhorky umyjeme, rozkrojíme a zbavíme ich jadierkového stredu.

  2. 2

    Uhorky, cherry paradajky a feta syr nakrájame a dáme spolu do misy. Ochutíme soľou, korením, octom a olivovým olejom. Pridáme lístky koriandra a kôpru. Zľahka premiešame, aby sa syr nerozbil.

  3. 3

    Umytý a osušený šalát natrháme na menšie kúsky, uložíme na taniere a rozdelíme naň zeleninu s feta syrom. Môžeme dozdobiť bylinkami a podávať.

Diskusia k receptu