Zeleninový šalát s feta syrom
Rastislav Krampl
hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku, 25. apríla 2021
hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku, 25. apríla 2021

Foto: Kerstin Reiger
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uhorky umyjeme, rozkrojíme a zbavíme ich jadierkového stredu.
-
2
Uhorky, cherry paradajky a feta syr nakrájame a dáme spolu do misy. Ochutíme soľou, korením, octom a olivovým olejom. Pridáme lístky koriandra a kôpru. Zľahka premiešame, aby sa syr nerozbil.
-
3
Umytý a osušený šalát natrháme na menšie kúsky, uložíme na taniere a rozdelíme naň zeleninu s feta syrom. Môžeme dozdobiť bylinkami a podávať.
Diskusia k receptu