Foto: lea24
Takúto polievku som varila až 3 týždne po operácii žlčníka. Prvé polievky boli úplne bez farby, chuti, tuku... (len trocha soli)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Základná zásada pri príprave polievok je nerobiť klasickú zápražku, ale polievku zahustiť len múkou opraženou na sucho, alebo zátrepkou. Ja som to praktizovala tak, že do opraženej múky som pridala po odstavení 1 čl kokosového oleja (masla), štipku mletej papriky, soľ a kmín
- 2
Zalejeme vodou, pridáme zeleninu a uvaríme do mäkka
- 3
Na konci pridáme nakrájané teľacie (hydinové) párky, ktoré prevaríme Po odstavení môžeme ešte ochutiť majoránom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.vitaline.sk/eshop/action/productdetail/oc/1785498/p...