Zeleninová nátierka

veve - fotkaveve, 14. marca 2013
Zeleninová nátierka
Foto: veve

U nás máme veľmi radi rôzne nátierky, hlavne ako rýchlu večeru. A keďže už pomaly privolávame jar, zažiadalo sa nám niečo farebné, zeleninové. Nátierku som skombinovala zo všetkého, čo som našla v špajzke :-)

3-4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks (stredná)
1 ks
6 ks
 malý kúsok
1 ks
100 g
 štipka
 štipka
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jarnú cibuľku nadrobno nakrájame a ostatnú zeleninu nastrúhame na jemnom strúhadle. Ja som redkvičku postrúhala aj s ružovou šupkou a zeleru som dala len malý kúsok, má silnú arómu.

  2. 2

    K zelenine pridáme zmäknuté maslo a tavený syr. Všetko spolu dobre premiešame a ochutíme cesnakom, soľou a korením.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Je to spravny a rychly recept a hlavne kde mame dostup k cerstvej zeleniny po cely rok.Vymenim syr s light cottage chees(tvaroh)...:)urobim

Pridaj komentár k receptu: