Zelenina plnená jahňacím mäsom
Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 3. júla 2012
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 3. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté, osušené a odblanené mäso pomelieme, premiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, rozmarínom, cesnakom a ochutíme soľou a korením.
- 2
Očistenú zeleninu nakrájame na kusy, ktoré sú vhodné na plnenie mäsovou zmesou.
- 3
Naplnenú zeleninu počas grilovania potierame olejom ochuteným cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu