Zelenina plnená jahňacím mäsom

Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 3. júla 2012
Zelenina plnená jahňacím mäsom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1500 g (cuketa, paprika, baklažán)
800 g
200 g
3 strúčiky
2 vetvičky




Postup

  1. 1

    Umyté, osušené a odblanené mäso pomelieme, premiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, rozmarínom, cesnakom a ochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Očistenú zeleninu nakrájame na kusy, ktoré sú vhodné na plnenie mäsovou zmesou.

  3. 3

    Naplnenú zeleninu počas grilovania potierame olejom ochuteným cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia