Zelenina na karí

redakcia - fotkaredakcia, 21. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
100 g
100 g
1 KL
1 KL
100 ml
1/2 kocky




Postup

  1. 1

    Cuketu olúpeme, nakrájame na kocky, posypeme vegetou a premiešame. Očistenú mrkvu a zeler nakrájame na tenké rezance.

  2. 2

    V hlbšej panvici zohrejeme trochu oleja, pridáme mrkvu a zeler a za stáleho miešania krátko osmažíme. Posypeme korením karí, pridáme cuketu, podlejeme vínom, vývarom z bujónu a 100 ml vody a dusíme takmer domäkka.

  3. 3

    Podľa chuti okoreníme, posypeme nakrájaným kôprom, premiešame a podávame s chlebom alebo dusenou ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia