Foto: europizza
Tento jednoduchý letný recept pochádza z Grécka. Zvládnu ho aj úplní začiatočníci. Inšpiráciu mám z jednej gréckej kuchárky. Trochu Zobraziť celý popis Tento jednoduchý letný recept pochádza z Grécka. Zvládnu ho aj úplní začiatočníci. Inšpiráciu mám z jednej gréckej kuchárky. Trochu som upravila pomer surovín (hlavne rajčín - tých som dala viac, lebo sa tam veľmi hodia).
porcie
príprava
Postup
-
1
Fazuľky opláchneme a očistíme. Odkrojíme začiatky a konce luskov.
- 2
Fazuľky dáme do hrnca na mierne podusenú nadrobno pokrájanú cibuľu a ak je treba, zalejeme cca 100mL vody.
- 3
Varíme pokiaľ nie sú fazuľky úplne mäkké. Potom prilejeme olej, pridáme rajčiny, korenie a soľ. Pridáme asi 300mL vody a varíme, pokiaľ sa neodparí takmer všetka voda.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
No pridám si tam ešte jednu chuťovku extrémne pálivú omáčku.
+ ti, ktori ste pisali, ze tento recept vyskusate, kludne sem pridajte spatnu vazbu ako vam to chutilo, prip aj nejaku tu fotku :)