Zdravý jablkovo-škoricový koláčik s medom
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
70 g |
|
60 g |
|
3 PL |
|
2 ks stredné |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
20 g |
|
70 g |
|
30 g |
|
100 ml |
|
1 PL |
|
2 ks |
|
Na posypanie: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
V miske zmiešame suché ingrediencie.
- 2
Žĺtky vymiešame s medom, pridáme kokosový olej, mlieko a arašidové maslo. Vmiešame do suchých ingrediencií.
- 3
Jablká nakrájame na malé kúsky, polejeme citrónovou šťavou a vmiešame do cesta.
- 4
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do cesta, ktoré následne vylejeme na pekáč a posypeme plátkami mandlí.
- 5
Pečieme na 180 stupňov 30 minút.
Tiež jablkový koláč:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre