Zdravý jablkovo-škoricový koláčik s medom
Foto: bibuskam
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V miske zmiešame suché ingrediencie.
- 2
Žĺtky vymiešame s medom, pridáme kokosový olej, mlieko a arašidové maslo. Vmiešame do suchých ingrediencií.
- 3
Jablká nakrájame na malé kúsky, polejeme citrónovou šťavou a vmiešame do cesta.
- 4
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do cesta, ktoré následne vylejeme na pekáč a posypeme plátkami mandlí.
- 5
Pečieme na 180 stupňov 30 minút.
Tiež jablkový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu