Zdravý a sýty fazuľovo-šampiňónový šalát

mariamka - fotkamariamka, 2. augusta 2014
Zdravý a sýty fazuľovo-šampiňónový šalát
Foto: mariamka

Už je to u nás klišé. Prídem z práce a ledva vyzujem, čujem: "Mami, treba variť". Tak "varím" :) Chutné a aj celkom sýte Zobraziť celý popisUž je to u nás klišé. Prídem z práce a ledva vyzujem, čujem: "Mami, treba variť". Tak "varím" :) Chutné a aj celkom sýte jedlo pre zdravo sa stravujúcich, pôvodne to bol Taliansky cestovinový šalát.

Suroviny

 z konzervy
 alebo sušený
 alebo olej
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na masle opražíme cibuľu a šampiňóny. Stačí chvíľa, 5-10 minút, nech sú huby "na skus". Osolíme, orascujeme, okoreníme. Pridáme pokrájané sušené rajčiny a scedenú fazuľu. Ochutíme bylinkami (tymián). V tejto chvíli sa to dá už konzumovať.

    Zdravý a sýty fazuľovo-šampiňónový šalát - obrázok 1
  2. 2

    Ja som ešte na zasýtenie uvarila cestovinu a opražila údené tofu. Syn si nabral 2x, to poteší. Dobrú chuť :)

    Zdravý a sýty fazuľovo-šampiňónový šalát - obrázok 2

Diskusia k receptu

finczi
Mňam! Údené tofu mám veľmi rada, vyskúšam v horúcich dňoch, ďakujem za nápad!
amia
Vyborne jedlo, odskusane bez cestovin s tmavym pecivom a velmi chutilo.
mariamka
aspon jedna pozitivna sprava dnes :) vdaka @amia za vyskusanie aj za spravicku, strukoviny by sme mali urcite vratit do nasich kuchyn, potesila si ma :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia