Zdravý a sýty fazuľovo-šampiňónový šalát

Autor receptu: mariamka

Už je to u nás klišé. Prídem z práce a ledva vyzujem, čujem: "Mami, treba variť". Tak "varím" :) Chutné a aj celkom sýte jedlo pre zdravo sa stravujúcich, pôvodne to bol Taliansky cestovinový šalát.

Postup

  1. Na masle opražíme cibuľu a šampiňóny. Stačí chvíľa, 5-10 minút, nech sú huby "na skus". Osolíme, orascujeme, okoreníme. Pridáme pokrájané sušené rajčiny a scedenú fazuľu. Ochutíme bylinkami (tymián). V tejto chvíli sa to dá už konzumovať.
  2. Ja som ešte na zasýtenie uvarila cestovinu a opražila údené tofu. Syn si nabral 2x, to poteší. Dobrú chuť :)