Postup
-
1
Umyté mäso a pečeň pokrájame na rovnaké kúsky, párky alebo klobásu pokrájame na kolieska, slaninu na plátky a cibuľu na štvrtiny.
- 2
Na drevené alebo kovové ihly napichujeme striedavo mäso, slaninu, pečeň, cibuľu a klobásu alebo párky. Potom všetko osolíme, zaprášime mletým čiernym korením a necháme chvíľu postáť.
- 3
Na horúcom oleji mäso najprv z každej strany opečieme, potom ho podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a pomaly dusíme, až kým sa voda nevydusí a mäso nezmäkne.
- 4
Podávame s ryžou a horčicou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu