Foto: flavia
Veľmi jednoduchý, sýty a chutný recept.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rozmrazené lístkové cesto rozdelíme (prekrojíme) na dve časti. Rozvaľkáme a jednu časť dáme do malého plechu.
- 2
Uvaríme rezance a vlažné ich zmiešame s tvarohom, cukrom.
- 3
Túto hmotu dáme na cesto, a prikryjeme druhým cestom. Pečieme asi 20-30 minút na 200 stupňoch. Ríbezle niesú nutné, ale môžme ich pridať do tvarohu, alebo nimi hotovú porciu dozdobiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu