Zapekaná kapusta
Zapekaná kapusta

Zapekaná kyslá kapusta fotorecept

kvakac - fotkakvakac, 20. mája 2018
Zapekaná kyslá kapusta (fotorecept)
Foto: kvakac

Táto kapusta je vhodná ako samostatné jedlo, ale aj ako príloha.

6
porcií
5 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

810 g (konzerva)
420 g (konzerva)
100 g
100 g
2 ks (surové)
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zvýšila mi šunka aj syr, tak som to takto zapiekol. Ku zemiakom to bolo veru dobré. Z kapusty vytlačíme vodu. Šunku pokrájame na malé kocky. Fazuľu dáme aj s omáčkou a ešte pridáme trochu čili omáčky. Všetko to spolu premiešame so syrom aj vajcami. Kto chce osolí, ale podľa mňa netreba. Ja som nesolil a bolo to dosť slané.

    Zapekaná kyslá kapusta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Natiahneme to na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie a potreli maslom. Rúru vopred nahrejeme na 200 °C a pečieme asi 20 minút.

    Zapekaná kyslá kapusta (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pekne sa nám to zapečie. Necháme to trochu vychladnúť a môžeme podávať. Vonia a chutí to ohromné.

    Zapekaná kyslá kapusta (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Môžeme to podávať ako samostatné jedlo, alebo spolu so zemiakmi čí k nejakému mäsu.

    Zapekaná kyslá kapusta (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
No chlapče, ako si diétne začínal, brokolica, tofu, zeleninka......., a teraz tu samá šunka, syry, slanina, mäso, zemiaky v kabáte.....Takéto recepty neradno v nočných hodinách pozerať, mali by byť s výstrahou: Neklikať po večeri!!!!!

Pridaj komentár k receptu: