Zapečené mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou

vikulqa - fotkavikulqa, 29. augusta 2014
Zapečené mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Foto: vikulqa

Tento recept mám z letáku Lidlu :) samozrejme že som si ho trošku upravila podľa seba :)

4-6
porcie
40 minút
príprava
25 minút
na 220 °C

Suroviny

500  g
3  ks
5  strúčikov
1  hrnček
500  g
2  ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme, postrúhame. Pridáme do nich soľ, syr, žĺtky. Cibuľu nakrájame najemno, cesnak na plátky, opečieme na panvici, do toho pridáme mleté mäso. Ked sa opečie pridáme paradajkový pretlak. Pridáme koreniny a rozmarín.

  2. 2

    Zapekaciu misu potrieme olejom. Na spodok dáme zemiakovú kašu, potom mäso a na vrch opäť kašu. Ja som použila zdobičku. Aby bol vrch pekný.

Recept je zaradený do kategórií:
Mleté mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
uz som robila nieco podobne....palec hore za kreativitu...paci sa mi ten vrch ako si ho nazdobila :)
a pečie sa to 25 minút??? stačí to tomu masku??? a keby sa na to pred dopečením postrúhal syr,mohlo by to chutiť super, nie?