Zaľúbená Panna Cotta

podravka - fotkaPodravka, 4. marca 2018 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Zaľúbená Panna CottaFoto: podravka

Kombinácia chutí Panna Cotty a jahodového pudingu roztopí aj chladné a ľadové srdce.

4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

400 ml
1 balenie
1 balenie
50 g
450 ml
 (na dozdobenie)
TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    400 ml mlieka zohrejeme, dokým sa nezvarí. Primiešame prášok Dolcela panna cotty, povaríme ešte 1 minútu a uvarenú panna cottu nalejeme do vlhkých formičiek (cca 4 kusy) a dáme zachladiť.

  2. 2

    Keď sa panna cotta trošku zachladí, pripravíme si jahodový puding. Pudingový prášok zmiešame s cukrom a 6 lyžicami mlieka.

  3. 3

    Zvyšok mlieka dáme zvariť, potom primiešame pripravený pudingový prášok.

  4. 4

    Varíme približne 2 minúty za stáleho miešania, zložíme z ohňa a opatrne nalejeme do formičiek na vychladnutú panna cottu. Necháme všetko poriadne zachladiť.

  5. 5

    Podávanie: Dezert pred podávaním ozdobíme drobným ovocím alebo čokoládovým topingom.

  6. 6

    Rada: Puding uvarte z menšieho množstva mlieka, aby bol hustejší a ľahšie sa vyklápal z formy.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist