Zaľúbená Panna Cotta
Foto: podravka
Kombinácia chutí Panna Cotty a jahodového pudingu roztopí aj chladné a ľadové srdce.
porcie
príprava
Postup
-
1
400 ml mlieka zohrejeme, dokým sa nezvarí. Primiešame prášok Dolcela panna cotty, povaríme ešte 1 minútu a uvarenú panna cottu nalejeme do vlhkých formičiek (cca 4 kusy) a dáme zachladiť.
- 2
Keď sa panna cotta trošku zachladí, pripravíme si jahodový puding. Pudingový prášok zmiešame s cukrom a 6 lyžicami mlieka.
- 3
Zvyšok mlieka dáme zvariť, potom primiešame pripravený pudingový prášok.
- 4
Varíme približne 2 minúty za stáleho miešania, zložíme z ohňa a opatrne nalejeme do formičiek na vychladnutú panna cottu. Necháme všetko poriadne zachladiť.
- 5
Podávanie: Dezert pred podávaním ozdobíme drobným ovocím alebo čokoládovým topingom.
- 6
Rada: Puding uvarte z menšieho množstva mlieka, aby bol hustejší a ľahšie sa vyklápal z formy.
Tiež panna cotta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu