Wrapy s kuracím mäsom

Michal Prokop
majiteľ bistra a kaviarne Suncafé v Bratislave, 31. mája 2021
Wrapy s kuracím mäsom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
4 ks
 (hotový)
 (plátky)
30 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na kocky a opražíme na oleji, ochutíme soľou, prípadne korením.

  2. 2

    Tortillové placky natrieme hummusom, obložíme plátkami čedaru, kuracím mäsom, miešaným šalátom a plátkami paradajky.

  3. 3

    Zvinieme tak, aby plnka nevypadávala – najprv zohneme spodnú stranu placky smerom dovnútra a potom ju opatrne stočíme z jednej strany do rolky.

  4. 4

    Zatočené dáme zapiecť na gril, aby sa syr vnútri roztiekol a spojil jednotlivé suroviny. Môžeme však servírovať aj vychladnuté.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia