Čínske rezance s tofu
Wok rezance s tofu
Autor receptu: shanshi
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup- Údené tofu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na krúžky a cesnak na jemno nasekáme. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky.
- Olej rozpálime na panvici, tofu osmažíme a dáme bokom. Do výpeku z tofu pridáme cibuľu, cesnak a brokolicu. Všetko spolu osmažíme za stáleho miešania, približne 7 minút.
- Fazuľové klíčky zlejeme a pridáme k ostatnej zelenine. Zalejeme 200 ml vody a primiešame Wok rezance. Jedlo dochutíme pikantnou čili omáčkou, sójovou omáčkou a soľou. Zeleninu s rezancami dobre premiešame a 2-3 minútky spolu osmažíme. Podávame posypané s nakrájaným tofu.
- Shan'shi Tip: Tieto pikantné wok rezance výborne chutia s bambusovými výhonkami, plátkami mrkvy, strukmi alebo s hubami, jarnou cibuľkou
a cuketou.
|