Čínske rezance s tofu

Wok rezance s tofu

Autor receptu: shanshi

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Údené tofu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na krúžky a cesnak na jemno nasekáme. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky.
  2. Olej rozpálime na panvici, tofu osmažíme a dáme bokom. Do výpeku z tofu pridáme cibuľu, cesnak a brokolicu. Všetko spolu osmažíme za stáleho miešania, približne 7 minút.
  3. Fazuľové klíčky zlejeme a pridáme k ostatnej zelenine. Zalejeme 200 ml vody a primiešame Wok rezance. Jedlo dochutíme pikantnou čili omáčkou, sójovou omáčkou a soľou. Zeleninu s rezancami dobre premiešame a 2-3 minútky spolu osmažíme. Podávame posypané s nakrájaným tofu.
  4. Shan'shi Tip: Tieto pikantné wok rezance výborne chutia s bambusovými výhonkami, plátkami mrkvy, strukmi alebo s hubami, jarnou cibuľkou a cuketou.