Vyprážaný vatovec
Foto: gordonko
Vatovec je vynikajúcá huba na vysmážanie.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Potrebné veci na trojobal, tuto idú do mlieka nielen vajíčka a soľ, ale aj vegeta.
-
2
Vatovec nakrájame na 1,5 cm hrubé plátky a odstránime vrchnú šupku.
-
3
Očistené NEosolené plátky vatovca obalíme postupne najprv v hladkej múke, potom v osolenom mlieku s vajcom a vegetou a nakoniec v strúhanke.
-
4
Obalené plátky huby vysmážame na horúcom oleji do zlatova z oboch strán.
-
5
Hotové podávame na krajíčku chleba. DOBRÚ CHUŤ.
čím si ho nalákal..
my i sadbu kúpili-a nič
no už som mala koncert v hube
trikrát=sláva= tejto hube..
:-)