Foto: babina49
Dnes bol kvoli časovej tiesni na obed vyprážaný syr. Viem,že toto jedlo robí 90% slovenských domácností a vedú sa polemiky,ako ho obaliť,aby nevytiekol...Záruka je,vyprážať Zobraziť celý popisDnes bol kvoli časovej tiesni na obed vyprážaný syr. Viem,že toto jedlo robí 90% slovenských domácností a vedú sa polemiky,ako ho obaliť,aby nevytiekol...Záruka je,vyprážať ho na prudkom ohni.
Postup
-
1
Syr si dáme nakrájať na tenšie a spájame dva plátky,medzi ktoré vložíme nivu,alebo šunku. Alebo,keď nám nakrájajú štandardnú hrúbku syra,ako mne,tak si doma nožíkom narežem malú kapšičku,do ktorej vložím zložený plátok šunky,alebo plátok nivy,obalím v trojobale a vyprážam na horúcom oleji-syr zaručene nevytečie. Ako príloha bývajú hranolky a tatarka.
Diskusia k receptu