Vyprážaný patizón fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, 6. septembra 2019 15:25
Ďalšie recepty »
Vyprážaný patizón (fotorecept)Foto: olinecka

Túto dobrotu mi dala suseda zo záhradky. Dnes u nás rýchly obed.

30 min
príprava

Suroviny

1 ks stredný
na chuť
podľa potreby
2 ks
podľa potreby (na obaľovanie)
podľa potreby (na vyprážanie)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Stredne veľký patizón umyjeme, osušíme, ošúpeme, zbavíme jadierok a nakrájame na podkovičky 0,5 cm.

    Vyprážaný patizón (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pripravený patizón osolíme, necháme chvíľu odstáť. Obalíme v trojobale múka hladká, vajíčka, strúhanka.

    Vyprážaný patizón (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na rozpálenom oleji vyprážame do zlatista z oboch strán. Poukladáme na papierovú servítku. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo podľa seba. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist