Vyprážané korbáčiky

tinca - fotkatinca, 14. marca 2010

Moja kamoška nie je rada dlho pri hrncoch a dala mi tento recept. Je fakt dobrý, vyskúšala som.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks/1 porcia

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Slovenské syrové korbáčiky obalíme v klasickom trojobale ako rezne a vypražíme na horúcom oleji. Ja rátam cca 4 ks na osobu, podľa toho akých máme jedákov.

  2. 2

    Podávame s tatarkou, opekanými zemiakmi, alebo s hranolkami.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Myslím, že áno. Je to jednuché a rýchle.... beriem k sebe do K.K. Vďaka....
Ja som vyskúšala len neúdené, ale tiež myslím, že áno. Ja sa údeným potravinám vyhýbam.