Výborná chilli paradajková polievka

sonulienka - fotkasonulienka, 18. júla 2013

Tentokrát som ani neplánovala dať sem túto polievočku-včera chilli dnes chilli ale nedá mi je výborná a tak sa chcem s Vami o Zobraziť celý popisTentokrát som ani neplánovala dať sem túto polievočku-včera chilli dnes chilli ale nedá mi je výborná a tak sa chcem s Vami o ňu podeliť.Preto som ani nefotila postup.

30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
3 PL
500 g
2 - 3 PL
4 l
1 - 2 ks
podľa potreby
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Dáme si osmažiť cibuľu na oleji, keď je sklovitá prilejeme vodu necháme ju zovrieť a dáme bujón a paradajkový pretlak, korenie a bobkový list. Necháme povariť tak asi 10 minút a pridáme mrveničku. Keď sa mrvenička uvarí vyberieme korenie a bobkový list a je polievočka hotová. Ak Vám je mála chutná pridajte si vegetu.

    Výborná chilli paradajková polievka - obrázok 1
  2. 2

    Postrúhame syr mne pokiaľ som fotila sa syr utopil v polievočke.Ozdobíme bazalkou a dáme podľa chuti chilli. Poznámka. Chilli by sa malo nakrájať do polievky ale ja mám dnes maminku 90 ročnú pri sebe a tak som musela takto kombinovať.

    Výborná chilli paradajková polievka - obrázok 2
  3. 3

    Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

cesminaz
Polievocka je naozaj lakava,najmä preto ze vnej nieje cukor...ja robim paradajkovu polievku len bez cukru,viac mi chuti :-) nabuduce vyskusam aj tvoju KK dakujem
sonulienka
Ja ďakujem za komentík.
A zabudla som ešte do surovín anpísať, že som dala ešte aj trochu limetkovej šťavy.
Prosím redakciu aby mi to tam pripísali. Ďakujem!!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia