porcie
príprava
na 180 °C
Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
100 g napr. Eidam |
|
100 g |
|
2 dcl |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bravcove rezne si naklepeme,osolime,okorenime ciernym a farebnym korenim. Sprudka osmazime na rozpalenom oleji z oboch stran. Poukladame do zapekacej nadoby.
- 2
Rovnomerne na rezne poukladame platky nakrajanej slaniny (lepsie nie prilis prerastenej) po celom povrchu. Paradajku nakrajame na tenke platky a na kazdy rezen polozime jeden platok. Posypeme oreganom a bazalkou a nakoniec struhanym syrom.
- 3
Smotanu si zmiesame s kecupom,pretlacenym cesnakom a dosolime.Kto ma rad vegetu/bujon,moze pouzit jednu lyzicku/pol kocky. Zalejeme si nase rezne zmesou :) Vlozime do vyhriatej rury -180 stupnov- a pecieme 40 minut,pokial sa nam syr nezapecie do zlatista a chrumkava :) Dobru chut. Dobra varianta je takisto pouzit namiesto slaniny sampinony a namiesto eidamu mozzarellu,ale to uz ako je komu po chuti .
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Vdaka za fajn recept...