Foto: vavan
svieže kocky vhodné na horúce letné dni
na 170 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 |
|
110 g |
|
60 g |
|
80 g |
|
100 g |
|
4 g |
|
PLNKA I: | |
350 g |
|
100 g |
|
100 ml |
|
1 |
|
2 PL |
|
1 |
|
PLNKA II: | |
400 ml |
|
300 ml |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Maslo zohrejeme s čokoládou nad parou .Vlažné zašlaháme opatrne do žltkovej peny vyšlahanej s cukrom.Do tohto základu stierkou, striedavo pridávame múku s pr.do peč.a tuhý sneh.Cesto vylejeme na plech 36x22vyložený papierom na pečenie pečieme na 170st.celz asi 15min.či je už upečené skúsime špajdlou keď sa nelepí je už upečené
- 2
PLNKA I: čerstvé višňe rozmixujeme ponorným mixérom pridáme vodu,cukor džem puding. Za stáleho miešania uvaríme hustú kašu, ktorú necháme mierne vychladnúť. Na vychladnuté cesto nalejeme ešte vlažnú zmes a dáme stuhnúť do chladničky.
- 3
PLNKA II: Najprv vanilkový cukor rozpustíme v jogurte,/podla potreby ak máte radi sladšie môžete pridat 2-3PL práškového cukru/pridáme šľahačkovú smotanu postupne metličkou jemne zašľahávame puding OLÉ a nakoniec trošku premixujeme mixérom. Rovnomerne rozotrieme na vychladnutú višňovú zmes posypeme kokosom a dáme opäť stuhnúť do chladničky.Po stuhnutí nakrájame na kocky a môžeme podávať
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu