Viedenská roštenka

peter64 - fotkapeter64, 10. septembra 2011

tento je od mojej susedy s tretieho poschodia.

Suroviny

400 g
2 ks
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Roštenku pokrájame na rezne,ktoré naklepeme,okraje narežeme,opečieme v rozohriatej masti z obidvoch strán,osolíme,okoreníme mletým čiernym korením a odložíme do tepla.Na masti opražíme jednu cibuľu posekanú na drobno,pridáme mletú červenú papriku,podlejeme vývarom,vložíme späť mäso a udusíme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu zaprášíme hladkou múkou a povaríme.Druhú cibuľu očistíme,pokrájame na tenké kolieska,opražíme na masti a obložíme ňou rožtenky.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

aroooo
a keď to spravím s bravčovým mäsom, bude to veľká katastrofa? Ako pozerám, skoro všetky rcp sú z hovädziny
peter64
pre arooo katastrofa to nebude treba to skúsiť mám aj iné recepty treba sa pozrieť ako už som písal prepisujem svoje recepty a idem podľa ako ich mám napísane a teraz by som mal pridávať recepty z hydiny
aroooo
aha, fajn, len pokračuj, nevedela som o čo ide,,,
kuchar1973
Tento recept je z knihy Veľká farebná obrazová kuchárka od autorov Dana Horecká a Dušan Tichý, do slova a do písmena :-)))