Foto: jody
Veselá farbami. I chuťou. I nenáročnou prípravou.
5 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol rozoberieme na ružičky, mrkvu nakrájame na plátky a dáme variť do mierne osolenej vody.
- 2
Medzitým si z jedného vajíčka, oleja, kurkumy (pre farbu), krupice a vody spravíme hustejšie cestíčko na halušky.
- 3
K takmer mäkkej zelenine nasádžeme lyžičkou trochu väčšie halušky, keď polievka zovrie, prisypeme mrazený hrach a dovaríme, cca 10 minút, závisí od halušiek. Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@boris789 , zápražka tam nemusí byť, polievka je dobrá aj bez nej, nehovoriac o tom, že je lepšie nedávať všade zápražku, ak sa tomu dá vyhnúť. Ani do vývarov nejde a sú dobré.