Foto: kvisadlo
Taketo koláčiky robievam iba na Vianoce,ale viem,že sa robievajú aj na Velkú noc,tak som ich prvý krát upiekla aj ja....ale tentoraz o nieco veselšie,farebnejšie....
Postup
-
1
Múku s cukrom,tukom,žľtkami a postrúhanou citronovou kôrou zmiešame na hladké cesto....
- 2
Ja som robila z dvojitej dávky a druhé cesto som rozdelila na 4 časti a zafarbila potravinárskym farbivom...
- 3
Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme a formičkou vykrajujeme požadované tvary...poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a vo vopred vyhriatej rúre upečieme.Po vychladnutí koláčiky spájame ríbezľovým džemom a posypeme práškovým cukrom...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu