Vajíčková nátierka
Foto: katarinalucanova
Chutná, lahodná a hlavne jednoduchá nátierka. Najlepšie chutí na práve upečenom kváskovom chlebíku.
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajíčka uvaríme na tvrdo. Olúpeme, oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky nakrájame na jemno.
- 2
Žĺtky, maslo, horčicu, soľ, pretlačený cesnak a mleté čierne korenie podľa chuti dôkladne spolu vymiešame.
- 3
Pridáme nakrájané bielky, nasekaný kôpor a nakrájanú pažítku. Vajíčková pomazánka je behom chvíľky hotová. Dobrú chuť.
Tiež vajíčková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
-Tono