V toustovači grilované mäso (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Tento postup prípravy mäsa ma napadol len tak,nečakane.Ešte to "vylepším" ,ale podľa mňa je to dobrý nápad.Robil som to z bravčového karé,no myslím si,že lepšie by bolo použiť stehno alebo krkovičku.
15 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso nakrájame a upravíme na primeranú veľkosť.
- Osolíme,okoreníme.
- Potrieme horčicami,naplníme šunkou,syrom a lístkami cesnaku...
- ...prekryjeme a potrieme olejom.
- Preložíme na rozohriatý dobre vymasteny toustovač a uzavriem.
- Grilujeme 15-20 min.podľa potreby.
- Po ugrilovaní vyberieme,naporcujeme a...
- ...podávame....Ja som zvolil opekané zemiaky a dusené fazuľkové struky s mrkvičkou,nakladané hríbyky,pridal som zákusok a samozrejme pivo!!!