V toustovači grilované mäso (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Tento postup prípravy mäsa ma napadol len tak,nečakane.Ešte to "vylepším" ,ale podľa mňa je to dobrý nápad.Robil som to z bravčového karé,no myslím si,že lepšie by bolo použiť stehno alebo krkovičku.

15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso nakrájame a upravíme na primeranú veľkosť.
  2. Osolíme,okoreníme.
  3. Potrieme horčicami,naplníme šunkou,syrom a lístkami cesnaku...
  4. ...prekryjeme a potrieme olejom.
  5. Preložíme na rozohriatý dobre vymasteny toustovač a uzavriem.
  6. Grilujeme 15-20 min.podľa potreby.
  7. Po ugrilovaní vyberieme,naporcujeme a...
  8. ...podávame....Ja som zvolil opekané zemiaky a dusené fazuľkové struky s mrkvičkou,nakladané hríbyky,pridal som zákusok a samozrejme pivo!!!