V toustovači grilované mäso (fotorecept)
	        Autor receptu: stefanm
	         
	        
	        Tento postup prípravy mäsa ma napadol len tak,nečakane.Ešte to "vylepším" ,ale podľa mňa je to dobrý nápad.Robil som to z bravčového karé,no myslím si,že lepšie by bolo použiť stehno alebo krkovičku.
| 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Mäso nakrájame a upravíme na primeranú veľkosť.
 - Osolíme,okoreníme.
 - Potrieme horčicami,naplníme šunkou,syrom a lístkami cesnaku...
 - ...prekryjeme a potrieme olejom.
 - Preložíme na rozohriatý dobre vymasteny toustovač  a uzavriem.
 - Grilujeme 15-20 min.podľa potreby.
 - Po ugrilovaní vyberieme,naporcujeme a...
 - ...podávame....Ja som zvolil opekané zemiaky a dusené fazuľkové struky s mrkvičkou,nakladané hríbyky,pridal som zákusok a samozrejme pivo!!!