Foto: tinca
Raz som u kamošky jedla podobné,ale boli to bravčové rezne s bielou kvasenou kapustou. Ja som zohnala červenú a vytvorila si vlastný recept s Zobraziť celý popisRaz som u kamošky jedla podobné,ale boli to bravčové rezne s bielou kvasenou kapustou. Ja som zohnala červenú a vytvorila si vlastný recept s údeným.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny.
-
2
Mäso okoreníme korením 4 farieb.
-
3
Obalíme ho v hladkej múke. Pripravíme si cestíčko: z kyslej červenej /môže byť aj biela/ kapusty vytlačíme všetku vodu a pokrájame si ju na menšie kúsky. Pridáme prelisovaný cesnak, rascu, osolíme a okoreníme. Ku kapuste zapracujeme múku a vajcia a vypracujeme si cestíčko.
-
4
Mäso v ňom dobre obalíme a vyprážame ho v horúcom oleji z oboch strán. Necháme na servítke zbaviť prebytočného tuku. RADA NAVYŠE: ak nemáme radi údené môžeme použiť aj iný druh mäsa /kuracie,bravčové/, tiež miesto červenej sudovej kapusty môže byť aj biela.
-
5
Podávame so zvyšnou kapustou, s varenými zemiakmi a čerstvou zeleninkou. Je to dosť sýte, mne to stačilo so zeleninou. Dobrú chuť!
Díky za nápad...