Týždňovkové mäsko

mataliptak - fotkamataliptak, 23. októbra 2012 21:38
Ďalšie recepty »

TAk tento názov som dala preto , lebo toto mäsko robím mojmu manželovi stále ked ide na týždňovku ....:-)) robievala to moja mama stále ked sme mali zabíjačku ...

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové mäsko si nakrájame na kocky . Možete použiť aké chcete mäsko ale ja to robím zo stehna , lebo je chudšie .

    Týždňovkové mäsko  - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme koreniny a necháme chvilku postáť , stačí tak 15 minút .

    Týždňovkové mäsko  - obrázok 2
  3. 3

    Naplníme do fliaš ... z jedného kila mäsa máme tri flašky od horčice ..

    Týždňovkové mäsko  - obrázok 3
  4. 4

    Do každého pohára dáme jednu polievkovú lyžicu vody ...

    Týždňovkové mäsko  - obrázok 4
  5. 5

    Flaše zavrieme a dáme variť do vody ... varíme ich 2 hodiny od začatia vretia ...može sa to robiť aj z hovädzieho mäsa ale potom variť aspon 3 hodiny ... dá sa jesť za studena aj ohriate , je to určite lepšie ako nejaké konzervy plné konzervantov a aj chutnejšie ... dobrú chuť ...:-)

    Týždňovkové mäsko  - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist