Tvarohový osúch
Ján Tomeček
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 8. novembra 2010
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 8. novembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Cesto vypracujeme spolu s kváskom a necháme kysnúť. Medzitým si pripravíme plnku. K roztlačeným uvareným zemiakom pridáme pokrájanú cibuľu, ktorú sme osmažili na oleji.
- 2
Pridáme nadrobno posekaný kôpor, tvaroh a toľko smotany aby nám vznikla hustá kaša.
- 3
Cesto roztiahneme na vymastený plech a plnku rozotrieme na vrch cesta, popicháme vidličkou a pečieme v horúcej rúre. Môžeme podávať s oškvarkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu