Foto: teniska
Kakaový korpus s tvarohovým krémom s netradičnou prímesou
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Vyšľaháme bielka s trošinkou soli, do snehu pridáme cukor a šľaháme opäť na tuhý lesklý sneh. Pridáme žĺtka, olej. Zašľaháme a pridáme preosiate kakao a múku. Na nízkych otáčkach všetko zašľaháme. Vylejeme na olejový plech a pri 150°C pečieme cca 30minút.
- 2
Krém pripravíme zmiešaním všetkách ingrediencií. Perníček (nie ten plnený, ale taký máčaný v čokoláde, veľkosť cca dlane) nakrájame na drobné kocečky a nasypeme do tvarohu. Premiešame. Dáme na koláč a dáme chladiť do chladničky.
- 2
@salinka - no je to také netradičné ale míňa sa ;-)