Tvarohovo-perníčkový koláč

Autor receptu: teniska

Kakaový korpus s tvarohovým krémom s netradičnou prímesou

20 minút
príprava
30 minút
na 150 °C

Postup

  1. Vyšľaháme bielka s trošinkou soli, do snehu pridáme cukor a šľaháme opäť na tuhý lesklý sneh. Pridáme žĺtka, olej. Zašľaháme a pridáme preosiate kakao a múku. Na nízkych otáčkach všetko zašľaháme. Vylejeme na olejový plech a pri 150°C pečieme cca 30minút.
  2. Krém pripravíme zmiešaním všetkách ingrediencií. Perníček (nie ten plnený, ale taký máčaný v čokoláde, veľkosť cca dlane) nakrájame na drobné kocečky a nasypeme do tvarohu. Premiešame. Dáme na koláč a dáme chladiť do chladničky.