Tvarohové pagáčiky so smotanou

mkcharmante - fotkamkcharmante, 9. januára 2012

Suroviny

290 g
250 g
250 g (Palmarin)
200 g
1 ML
1




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu spracujeme a odložíme na 1.hod. do chladničky. Potom rozvaľkáme na doske vysypanej múkou na cca 3/4-1cm. Vykrajovátkom vykrojíme pagáčiky a ukladáme na plech vyložený papierom. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom(rascou, makom, syrom) a vložíme do vyhriatej rúry na 200 stupňov a upečieme.

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Veľmi podobné Račianske robievam, len pridám varený zemiak. Sú fakt veľmi chutné a v hodné k vínku.
evia
a nejde tam ani prášok do pečiva ani kvasnice?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia