30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
10-15 ks |
|
500 g |
|
6 ks |
|
|
|
6 PL |
|
200 ml |
|
|
|
100 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rožky nakrájame na kolieska a zalejeme mliekom. Oddelíme žĺtky od bielkov a žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme zmäknuté maslo a vmiešame k rožkom.
- 2
Zapekaciu misu vymastíme, vysypeme strúhankou a vrstvíme do nej rožky, strúhané jablká (4 – 5) a ochutený tvaroh. Navrch naukladáme zasa rožky.
- 3
Dáme do rúry piecť asi 30 minút pri teplote 200 °C. Pred koncom pečenia navrstvíme vyšľahaný sneh z bielkov a ešte dáme zapiecť
- 2
Diskusia k receptu
2 komentáre k receptuPridaj komentár k receptu: