Tvarohová nátierka

katkaszaboova - fotkakatkaszaboova, 21. júla 2011

Jednoduché a zdravé jedlo.

30 minút
príprava

Suroviny

500 g
225 ml (alebo kyslá smotana alebo jogurt 250 ml)
5 ks
3 ks
6 ks
2 ks
2 KL
1 KL
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia uvaríme na tvrdo a po vychladnutí pokrájame nadrobno. Mrkvu, cibuľu, uhorky nastrúhame najemno.

  2. 2

    K nim pridáme tvaroh, majonézu (pre menej kalorickú alternatívu môžeme nahradiť smotanou alebo bielym jogurtom), nakoniec podľa chuti okoreníme soľou, vegetou a mletým čiernym korením a dobre premiešame.

  3. 3

    Aby sa spojili všetky chute, dáme do chladničky a na druhý deň môžeme podávať s pečivom. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Aj ja to poznám ako "falošná treska" aj s vajíčkami, len tú vegetu tam nedávam a pridávam zmes tatarskej omáčky a kys .smotany, ale menej, potom je hustejšia

Pridaj komentár k receptu: