Foto: Matus113
Vadí vám hoväzdie mäso? Skúste tatarák z ryby. Pochúťka pre gurmánov.
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso z tuniaka si najemno nakrájame - priam na kašičku. Nakrájame najemno cibuľku, nastrúhame zázvor.
- 2
Cibuľku, zázvor, olivový olej, polievkovú lyžičku sójovej omáčky, pol lyžice horčice, mierne citrónu pridáme k nakrájanému mäsu a všetko zmiešame.
- 3
Podľa chuti dokoreníme a osolíme. Necháme odstáť aspoň 3 hodiny. Pripravíme si hrianky a podávame na hriankach (s cesnakom).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu