Foto: kecemis
Nakolko nam ostavala casto rybacia pomazanka, rozhodol som sa ju nejak vyuzit. A tak ma napadlo urobit sandvic, ktory sa moze zobrat i do Zobraziť celý popisNakolko nam ostavala casto rybacia pomazanka, rozhodol som sa ju nejak vyuzit. A tak ma napadlo urobit sandvic, ktory sa moze zobrat i do skoly alebo do roboty. Ospravedlnujem sa za nie moc vydareny obrazok.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1/2 ks |
|
50 ml |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
a korenie 1/4 KL |
|
2 konzerva |
|
1/4 hrnček |
|
1 hrnček, nakrajana na drobno |
|
1-2 ks natvrdo |
|
Postup
-
1
V miske si zmiesame olivovy olej, ocot, horcicu, sol a korenie. Pridame tuniaka (v mojom pripade som pouzil salmona), olivy a dobre premiesame. Cibulu si nakrajame na tenke platky. Bagetu si po dlzke rozkrojime a vybereme striedku zo spodnej casti. Striedku vybereme tak aby zostala na spodu priblizne 1 az 2 cm vrstva a na krajoch 2 az 2.5 cm.
- 2
Spodnu cast bagety natreme tuniakovou zmesou, na to poukladame kruzky rajciny, vajca a na vrch dame cibulu.
- 3
Toto vsetko prekryjeme salatom na drobno nakrajanym, prilozime vrchnu cast bagety, rozrezeme na 3 alebo 4kusky a mame hotovo.
- 4
Typ: Pripadne sa daju pouzit spenatove listky, ci mrazene alebo cerstve. Nehaju sa prest varom a pouziju sa namiesto salatovych listov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Salatove listy by som radsej natrhala ako nakrajala. :-)
Dakujem za vysvetlenie, robievam rybacie pomazanky, ale bez oliv. Ukladam do KK.