Tuniakový sendvič

kecemis - fotkakecemis, 19. marca 2012
Tuniakový sendvič
Foto: kecemis

Nakolko nam ostavala casto rybacia pomazanka, rozhodol som sa ju nejak vyuzit. A tak ma napadlo urobit sandvic, ktory sa moze zobrat i do skoly alebo do roboty. Ospravedlnujem sa za nie moc vydareny obrazok.

4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 ks
50 ml
2 PL
2 PL
a korenie 1/4 KL
2 konzerva
1/4 hrnček
1 hrnček, nakrajana na drobno
1-2 ks natvrdo

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V miske si zmiesame olivovy olej, ocot, horcicu, sol a korenie. Pridame tuniaka (v mojom pripade som pouzil salmona), olivy a dobre premiesame. Cibulu si nakrajame na tenke platky. Bagetu si po dlzke rozkrojime a vybereme striedku zo spodnej casti. Striedku vybereme tak aby zostala na spodu priblizne 1 az 2 cm vrstva a na krajoch 2 az 2.5 cm.

  2. 2

    Spodnu cast bagety natreme tuniakovou zmesou, na to poukladame kruzky rajciny, vajca a na vrch dame cibulu.

    Tuniakový sendvič - obrázok 2
  3. 3

    Toto vsetko prekryjeme salatom na drobno nakrajanym, prilozime vrchnu cast bagety, rozrezeme na 3 alebo 4kusky a mame hotovo.

    Tuniakový sendvič - obrázok 3
  4. 4

    Typ: Pripadne sa daju pouzit spenatove listky, ci mrazene alebo cerstve. Nehaju sa prest varom a pouziju sa namiesto salatovych listov.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Desiata, Olovrant, Rýchla príprava (do 30 min.)

Diskusia k receptu

evilauri
my mame ryby velmi radi, tento tvoj receptik musim vyskusat, ukladam :-)
marienka44
@Kecemis ,co je to salmon? Je to znacka alebo druh tuniaka? Ja som sa este s tym slovom nestretla.
Salatove listy by som radsej natrhala ako nakrajala. :-)
Dakujem za vysvetlenie, robievam rybacie pomazanky, ale bez oliv. Ukladam do KK.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha