Trojfarebné rezne fotorecept

danculka - fotkadanculka, 29. októbra 2011
Trojfarebné rezne (fotorecept)
Foto: danculka
6-7
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 180-200 °C

Suroviny

1000  g. mierne naklepané
marináda:
1 dl
2 čl
2 čl
 podľa potreby
cestíčko:
3 dl
2 ks
7 pl
 trošku
50 g, strúhaný
2 dl, na vyprážanie
na zapečenie:
30 g, zelený
30 g, červený
30 g




Postup

  1. 1

    Zo smotany ,vajec,múky , soli a parmrzánu urobíme cestíčko v ktorom budeme namáčať a následne vyprážať rezne z morčacích pŕs,ktoré sme si dva dni predtým dali do marinády...tú sme si urobili z oleja,korenia štyroch farieb,gril korenia soli,s týmto sme si natreli rezne a poukladali do dózy a dali do chladu,,

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    rezne vyberieme z marinády a trošku osušíme z oleja a obalíme v jemnej strúhanke..

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    takto ich máme pripravené na namáčanie v cestíčku n a následné vyprážanie..

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    vyprážame v oleji...

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    ..rezne po vypražení v oleji dáme na plech ,vystlaný fóliou na pečenie a posypeme zvyšným parmezánom a syrom s bazalkovým pestom/zelený/ a paradajkovým pestom/červený a dáme zapiecť...

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Zapečené rezne pri teplote200 st 10 min....podávame so zemiakmi...

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    ..podávané so zemiakmi , dobrú chuť!

    Trojfarebné rezne (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

boris111
Gróf Albert Apponyi by mal nesmiernu radosť. Maďarská trikolóra na vyprážanych rezňoch, to je sila :-))
1x ivy3
sylvinka
Syr s bazalkovým a paradajkovým pestom som zatiaľ jedla "iba tak".Obidva sú veľmi chutné.Tvoj receptík je veľmi pekný,farebný a krásne spracovaný.Ukladám,a keď príde na rezne určite to budú tieto tvoje.Skvelá inšpirácia. Ďakujem
danculka
@boris ,keď som to robila memyslela som na grófa,skôr na ,,Talianov,, ,ale asi oni majú inak poukladané farby.ha,ha,ha,,,ďakujem za komenty....
modrykamen
Naaranžovať jedlo na tanieri je tiež umenie. Tento recept dokazuje o vyššom leveli vo varení.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia