Foto: danculka
porcií
príprava
na 180-200 °C
Suroviny
1000 g. mierne naklepané |
|
marináda: | |
1 dl |
|
2 čl |
|
2 čl |
|
podľa potreby |
|
|
|
cestíčko: | |
3 dl |
|
2 ks |
|
7 pl |
|
trošku |
|
50 g, strúhaný |
|
2 dl, na vyprážanie |
|
na zapečenie: | |
30 g, zelený |
|
30 g, červený |
|
30 g |
|
Postup
-
1
Zo smotany ,vajec,múky , soli a parmrzánu urobíme cestíčko v ktorom budeme namáčať a následne vyprážať rezne z morčacích pŕs,ktoré sme si dva dni predtým dali do marinády...tú sme si urobili z oleja,korenia štyroch farieb,gril korenia soli,s týmto sme si natreli rezne a poukladali do dózy a dali do chladu,,
-
2
rezne vyberieme z marinády a trošku osušíme z oleja a obalíme v jemnej strúhanke..
-
3
takto ich máme pripravené na namáčanie v cestíčku n a následné vyprážanie..
-
4
vyprážame v oleji...
-
5
..rezne po vypražení v oleji dáme na plech ,vystlaný fóliou na pečenie a posypeme zvyšným parmezánom a syrom s bazalkovým pestom/zelený/ a paradajkovým pestom/červený a dáme zapiecť...
-
6
Zapečené rezne pri teplote200 st 10 min....podávame so zemiakmi...
-
7
..podávané so zemiakmi , dobrú chuť!
Diskusia k receptu