Trojfarebné rezne (fotorecept)
Autor receptu: danculka
6-7 porcií |
20 minút príprava |
30 minút na 180-200 °C |
Postup- Zo smotany ,vajec,múky , soli a parmrzánu urobíme cestíčko v ktorom budeme namáčať a následne vyprážať rezne z morčacích pŕs,ktoré sme si dva dni predtým dali do marinády...tú sme si urobili z oleja,korenia štyroch farieb,gril korenia soli,s týmto sme si natreli rezne a poukladali do dózy a dali do chladu,,
- rezne vyberieme z marinády a trošku osušíme z oleja a obalíme v jemnej strúhanke..
- takto ich máme pripravené na namáčanie v cestíčku n a následné vyprážanie..
- vyprážame v oleji...
- ..rezne po vypražení v oleji dáme na plech ,vystlaný fóliou na pečenie a posypeme zvyšným parmezánom a syrom s bazalkovým pestom/zelený/ a paradajkovým pestom/červený a dáme zapiecť...
- Zapečené rezne pri teplote200 st 10 min....podávame so zemiakmi...
- ..podávané so zemiakmi , dobrú chuť!
|