Trojfarebné rezne (fotorecept)

Autor receptu: danculka

6-7
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 180-200 °C

Suroviny

Postup

  1. Zo smotany ,vajec,múky , soli a parmrzánu urobíme cestíčko v ktorom budeme namáčať a následne vyprážať rezne z morčacích pŕs,ktoré sme si dva dni predtým dali do marinády...tú sme si urobili z oleja,korenia štyroch farieb,gril korenia soli,s týmto sme si natreli rezne a poukladali do dózy a dali do chladu,,
  2. rezne vyberieme z marinády a trošku osušíme z oleja a obalíme v jemnej strúhanke..
  3. takto ich máme pripravené na namáčanie v cestíčku n a následné vyprážanie..
  4. vyprážame v oleji...
  5. ..rezne po vypražení v oleji dáme na plech ,vystlaný fóliou na pečenie a posypeme zvyšným parmezánom a syrom s bazalkovým pestom/zelený/ a paradajkovým pestom/červený a dáme zapiecť...
  6. Zapečené rezne pri teplote200 st 10 min....podávame so zemiakmi...
  7. ..podávané so zemiakmi , dobrú chuť!